Klubmodul henter siden
VIP medlem
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

VIP medlem - til vores fans!

I den nye sæson har vi udarbejdet et nyt medlemskab. Det er et medlemsskab til alle vores trofaste fans, der vil støtte os det ekstra. At være VIP medlem betyder at du betaler 300kr. om året, uden at gå på et hold.

Beløbet går ind og støtter klubben økonomisk og pengene går direkte til udøverne. Det kan være ved nedsættelse af pris til konkurrencer, nye ting til klubben mm.

Som VIP medlem, vil du modtage en del goder. Du vil få gratis indgang til alle vores arrangementer, samt egen indgang uden om køen. Der vil også være VIP pladser forrest. Derudover vil der løbende komme specielle tilbud til jer.

I vil modtage en VIP pakke, med et VIP kort der skal hænge om halsen til diverse arrangementer, samt T-shirts og andet godt.

Alle kan blive VIP medlem. Så om det er forældre, bedsteforældre, venner mm. der har lyst til at støtte os, samt få en masse VIP fordele - er det muligt!

I bliver VIP medlem ved at oprette en profil til den person VIP kortet skal tilknyttes og vælger derefter VIP medlem under hold.

Derefter vil jeres VIP pakke blive sendt hjem til jer.

Vi håber at i vil sprede budskabet og bakke op om dette nye tiltag!

Du er ved at tilmelde
Dag/Tid
00.00
Sted
Divas Hallen
Pris
300,00 kr.
  Divas Cheerleaders - Grøndals Multi Center - Hvidkildevej 64, HAL D - 2400 København - Tlf: 60725359 en løsning fra Klubmodul