FORMAND
Camilla Jensen
Præsentation
Camilla Jensen er vores formand, uden hende ville Divas ikke eksistere idag. Camilla er vores alle sammens blæksprutte. Hun har en finger med i alt hvad der rør sig i klubben, og hun er altid frisk på en ekstra træning når medlemmerne ikke kan få nok! 
 
Kontakt:
Tlf. 60 72 53 59 
Mail divas cheer@hotmail.dk 
 
Se hele beskrivelsen
KASSERER
Martin Jensen
Præsentation
Martin Jensen er vores kassere der holder styr på økonomien. Men udover det er han også vores trofaste følge bil, uanset hvor i verden vi skal optræde eller konkurrere. Martin er også altid klar når der opstår evt. skader der skal masserers eller tapes ind så en konkurrence kan blive gennemført. 
 
Kontakt:
Mail: martinjensen710@gmail.com 
Se hele beskrivelsen
BESTYRELSESMEDLEM
Marianne Jensen
Præsentation
Marianne Jensen er bestyrelsesmedlem og vores alle sammens Cheer-mom med stort C! Hun står altid klar til at hjælpe, og tager med åbne arme i mod alle vores medlemmer som var det hendes børn. En vaske ægte Cheermom!! 
Se hele beskrivelsen
Kristine Salomon
Præsentation
Kristine også kaldet Krisser er lige trådt ind i bestyrelsen. Hun har de sidste par år hjulpet bestyrelsen meget, og er nu blevet en del af den. Krisser er også Camillas højre hånd. Hun hjælper og støtter Camilla alt det hun kan, og er som Camilla altid frisk på nye friske ideer. 
 
Kontakt: 
Tlf. 31 42 11 90 
Se hele beskrivelsen