FORMAND
Camilla Jensen
Camilla Jensen er vores formand, uden hende ville Divas ikke eksistere idag. Camilla er vores alle sammens blæksprutte. Hun har en finger med i alt hvad der rør sig i klubben, og hun er altid frisk på en ekstra træning når medlemmerne ikke kan få nok! 
 
Kontakt:
Tlf. 60 72 53 59 
Mail divas cheer@hotmail.dk 
 
Læs mere
KASSERER
Martin Jensen
Martin Jensen er vores kassere der holder styr på økonomien. Men udover det er han også vores trofaste følge bil, uanset hvor i verden vi skal optræde eller konkurrere. Martin er også altid klar når der opstår evt. skader der skal masserers eller tapes ind så en konkurrence kan blive gennemført. 
 
Kontakt:
Mail: martinjensen710@gmail.com 
Læs mere
BESTYRELSESMEDLEM
Karina Jensen
Karina Jensen er både udøver og træner i Divas. Det gør at hun har et godt indblik i hvad der sker og rør sig i klubben. 
Dette danner grundlag for at hun også er i bestyrelsen. 
 
Kontakt:  
Tlf. 50 45 48 59  
Læs mere
Laura Rømer Pedersen
Laura er ny i bestyrelsen for 2019. 
Laura er fyldt med gode og kreative ideer og vil på den måde kunne bidrage til udviklingen af klubben. 
Hun er god til at tage fat og føre tingene helt til mål. 
 
Kontakt:  
Tlf. 22 15 34 15  
Læs mere
Kristine Salomon
Kristine også kaldet Krisser er lige trådt ind i bestyrelsen. Hun har de sidste par år hjulpet bestyrelsen meget, og er nu blevet en del af den. Krisser er også Camillas højre hånd. Hun hjælper og støtter Camilla alt det hun kan, og er som Camilla altid frisk på nye friske ideer. 
 
Kontakt: 
Tlf. 31 42 11 90 
Læs mere
  Divas Cheerleaders - Grøndals Multi Center - Hvidkildevej 64, HAL D - 2400 København - Tlf: 60725359 en løsning fra Klubmodul